lauantai 19. marraskuuta 2011

Coming soon..

Luultavasti ensi viikolla saapuu paketti Kauppiaskadulle ja kyl sitä onkin jo odotettu. Paketissa ovat Vem är du?:n ylelliset, mustat t-paidat kauniilla valkoisella printillä. Jokainen paita on muokattu yksilöllisesti ja kokoja löytyy S-XL.  Sama printti löytyy myös mustasta kassista.

T-paidalla on hintaa 35 € ja kangaskassilla puolestaan 15 €. Tulkaa lapset joutuin!

torstai 17. marraskuuta 2011

Joululahjavinkit Kauppiaskadun vaatehtimo Ky:stä Vol. 3


The ageing young rebelin mielettömän kauniit, virkatut linnut ovat myös oiva lahja pukinkonttiin. Jos ei lahjansaajalle oikein passaa Oiva Toikan lasiset linnut, kannattaa pysähtyä hetkeksi ja pohtia vakavissaan vaihtoehtoista lintua kuusen alle.


Ylemmässä kuvassa istuvat Pastel punks-linnut, joita löytyy kahta kokoa ja monessa eri värissä. Lisäksi maailmaa kaupalla ihmettelevät Beat-linnut, jotka ovat enemmänkin maailmankansalaisia. Pienempien lintujen hinnat ovat 45 € ja isommat lehahtavat luoksesi 50 € hintaan.

maanantai 14. marraskuuta 2011

Joululahjavinkit Kauppiaskadun vaatehtimo Ky:stä Vol. 2

KaksiTvå on ylellinen helsinkiläinen merkki. Runsaat määrät äärest mahtavia asusteita, paitoja ja housuja on jo kulkenut kauppamme kautta kohti onnellisten uusien omistajien vaatekaappeja ja arkiasuja.

Joulu, tuo juhlista jaloin ja kylmin (ellei uutta vuotta lasketa kylmyyden kohdalla) lähenee ja jatkamme joululahjavinkkien antamista.

Kaikki kissanaiset hip hop don't stop! Kauppiaskadun vaatehtimo Ky laittaa toisen pukinkonttivinkin ja tarjouksen ilmoille NYT!





KaksiTvån leggingsit ja t-paita yhteishintaan 98 € (norm. 112 €). Ole jouluna kauden kuumin kissa ja uutena vuotena suorastaan räjähtävän hehkeä tiikeri, suoraan tankista vapautettu petojen peto ja saalistajien saalistaja.

Ja muistutetaan tässä väissä vielä, että kaikki vinkit ja tarjoukset voimassa aina sine 23.12. saakka.

torstai 10. marraskuuta 2011

Joululahjavinkit Kauppiaskadun vaatehtimo Ky:stä Vol. 1

Ja hiljaisuudesta pahoittelut! Sangen sitkeä flunssa kaatoi kauppiaan petiin mutta nuyt taas tolpillaan!

Joulu alkaa tekemään tuloaan kohti kauppaamme, vaatimatonta mutta viehkoa puotiamme keskellä Turun keskiviimevuossataista keskustaa. Aloitamme nyt hassunhauskat joululahjavinkit moniin eri suuntiin, oikeastaan kaikki tarjoukset ja vinkit ja hinnat ovat voimassa aina 23.12. saakka, eli juuri siihen viimeiseen hysteeriseen hetkeen kun voi vielä juosta ostamassa lahjaa rakkaalleen, tai sitten pakollista muistamista ihmiselle kenestä ei edes niin piittaa.

Ensimmäinen lahjavinkkimme on kuitenki mukava ja lämmin;

Kaksi kappaletta punaisia Cousteau-pipoja yhteishintaan 40 € (norm. 50 €). Osta itselle ja ystävälle, saat reteen 20 % alen tuotteesta.


Ja Joululahjavinkit Kauppaiskadun vaatehtimo Ky:stä jatkuvat aina jouluun saakka!