sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Alea kaupalla ja alustavasti kevään infoja ja tietoja

Joulunakin jaksaa ihmisen laps naputtaa koneella ja siks sanaks että kerron yleisölle alen alkavan hetsillään 28.12. ja likimain kaikki menee superilla alennuksella.

-30 % alessa on Vem är du? jolta ei ole jäljellä oikein muuta kuin mustat paljettihousut. Tästä voi ajatella merkin olevan keväällä laajemmalla otteella edustettuna kaupalla ja niinhän se onkin. Edessä on näillä näkymin parikin eri mallistoa kevään ja kesän korville. Mallistot eivät ole niin laajoja kuin suurilla taloilla (haloo..) mutta tilannetta kompataan laittamalla useampia settejä framille. Luvassa on niin Vem är du?:n kuin Jaakko Mäkisenkin omaa mallistoa, miehille ja naisille.
edit. Jenni Alavan ihanat vaatteet myös -30 %.

-40 % alesta löytyvät Dusty, Daniel Palillo ja Camilla Mikama.

-50 % alessa ovat Second Chance, Kaksi Två sekä Month of Sundays.

Kevään mittaan kaupalle sataa myös uusia merkkejä. Nyt jo on saatavilla Nurmi ja kevään korvilla sapuu myös Terho. Jenni Alava, joka on jo ollut syksyllä ostettavissa, tuo muassaan keväänja kesän vaatteita ja uutena tulokkaana Acolyth by Joonas Saari. Acoltyh oli kaupalla liki koko joulukuun pitämässä pop up kauppaa ja koska vaatteet olivat niin perin upeita ja Joonas niin perin hurmaava on Kauppiaskadun vaatehtimo ylpeä voidessaan sanoa, että kovin mieluisa yhteistyö Joonaksen ja Acolythin kanssa jatkuu.

Muutamia muitakin ajatuksia on, merkkejä ja suunnittelijoita, yhteityötä ja tapahtumaa, mutta palataan niihin sitten hetken kuluttua..

Ajallisesti kerrotaan nyt jo tämä olennainen tieto;

Kauppiaskadun vaatehtimo Ky on suljettuna koko helmikuun. Tämän ajan kauppias Mäkinen kuluttaa ahkeroiden kevään ja kesän malliston (tai mallistojen..) parissa. Puoti aukaisee ovensa taasen helmikuun 25. päivä, lauantaina. Mutta kuten sanoin, tarkempaa infoa tulee hetken perästä lähempänä ajankohtaa.


Lisäksi kauppias Mäkinen on kovin tohkeissaan muutamasta suunnitelmasta ja isommasta tapahtumasta, jotka ovat enemmän kesän heiniä. Mutta nämäkin vievät aikaa oman osuutensa ja helmikuu on siksi pyhitetty silkolle tekemiselle.

(Ja nokkelimmat osavat nerokkaasti laitetuista kuvista arvailla mitä kauppias Mäkinen osin suunnittelee ja tekee kevään mittaan..)

perjantai 16. joulukuuta 2011

PRE-ALE ALKAA!

Kauppiaskadun vaatehtimossa alkaa tänään pre-sale ja mukana alessa on tietenkin Acolyth.

Liki kaikki -30 % alennuksella.

Vaatehtimon puolella alennukseen menevät Dusty, Daniel Palillo, KaksiTvå, Camilla Mikama, Second Chance, Month of Sundays -30 % ja Vem är du?, Saana ja Olli -20 %.


Acolythin puoli kokonaisuudessaan -30%.

(Kaunisto, Jeti, Jenni Alava, Saara Jolkkonen normaalihintaisia.)

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulukuun ylellisyyttä

Silverin, Sugar Kanen ja monien muiden hehkuttama Acolyth pitää pop up-kauppaansa nyt Turussa, Kauppiaskadun vaatehtimossa. Pop up jatkuu aina jouluun saakka, 23.12. suljemme ovemme kello 15 ja vetäydymme joulun viettoon mutta sitä ennen ehtii paikalle komeasti!

Acolythin mukana Turkuun tuli mm. Puma by Hussein Chalayanin mielettömän hienoja (ja suosittuja, juokse jos haluat omasi) vaatteita, Acolyth by Joonas Saaren liki nerokkaasti kaavoitettuja paitoja ja believe you me, I know koska yksi päätyi omaan garderoobiini samassa kun sovitin. Eikä tässä vielä kaikki; myös Back by Ann Sofie Back valloitti minun sydämeni ja hetkellisesti ja vakavasti harkitsin josko naisetn vaatteet passaisivat minun keholleni.. Päädyin kuitenkin olemaan ostamatta Backia itselleni..

Siis tulkaa tarkastamaan vaatehtimon nykyhetki ja ehken siinä samalla saattaa saada pienen esimaun myös kevään ja kesän tunnelmista, josko muutama uusi merkki ilmestyisi meillekin..