lauantai 24. syyskuuta 2011

Huomenta ja tervetuloa!

Vihdoin saatu vallan blogi auki. Ja kaikil infona ketkä ei tiedä meistä mitään niin laitetaan paketti tietoa.

Me olemme pieni vaatekauppa Turun sydämessä, osoitteessa Kauppiaskatu 3. Konseptimme on kovinkin simppeli; myymme kotimaista muotoilua ja muotia, miehille ja naisille. Tällä hetkellä valikoimissamme on Jaakko Mäkisen merkki Vem är du?, Essi Kotaviidan Viita Handmade, Month of Sundays, Sanna Rinne, Second Chance, Camilla Mikama, Dusty, Daniel Palillo.. Mitä muita..? Saana ja Olli on edustettuna, samoin kuin Ansa ja Melkei. Nii ja tietty Kaksitvå ja Jeti. Et must henk koht ihan pätevä valikoima näppärää ja kaunista muotoilua.

Uutissi Turust; Daniel Palillon syksyn ja talven mallisto saapui kaupalle just eilen ja se on HIENO, believe you me. Ja koska minä, Jaakko, tätä nyt kirjotan ja mulla on varsinkin suuri rakkaus miesten muotiin ja vaatteisiin ni melkeen uskallan luvata et niist tulen kertoileen lisää. Samoin ku voin luvata et tulen jaappaamaan kaikenlaist omaa ajatust muodist. Ku se on vaan niin kiehtova aihe.

Mein arvot nojaa kaikessa yksinkertaisuudessaan vaatteisiin ja muotiin mikä liikuttaa meitä, tavalla tai toisella. Kotimaisuus on tärleää osin siksi et olemme molemmat Essin kanssa vaatesuunnittelijoita ja tiedämme kuinka hankalaa voi olla välillä omia tuotteitaan myyntiin. Kotimaisten merkkien lisäksi meillä on myynnissä tanskalaisia sadetakkeja joiden materiaali on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista sekä englantilaisia täysin vegaanisia herrainkenkiä.

Me emme ratsasta ekologisuuden tai eettisyyden varjolla, meille nämä arvot ovat olleet tärkeitä ja jopa itsestään selviä ammoisista ajoista alkaen. Meille saa laittaa vinkkejä uusista merkeistä, jotka vois passata meille. Meillä ei ole ostopakkoa, eli sisään saa poiketa ihan vaan hipelöimään ja ihmettelemään, miksei samalla turisemaan niitä näitä.

Jatkan tästä taas myöhemmin. Nyt jatkan aamukaffen kans touhuamista ja pian kipaisenki jo kaupalle. Tänään ollaan auki 11-15, kuten aina lauantaisin. Muutoin olemme auki tiistaista perjantaihin 12-18. Ja koska työhuoneemme on samassa tilassa olemme auki myös aina kun olemme kulmilla.

Mut nyt huikkaan vaan et ha det bra ja palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti