lauantai 11. helmikuuta 2012

Coming soon.. Month of Sundays

Suomen kesästä inspiraationsa ammentanut Month of Sundays jatkaa kaupan kevättä ja kesää muutaman viikon päästä. Mun tapa hehkuttaa kaikkea etukäteen on varmasti hiostavaa, mutta sellainen minä olen.

Month of Sundays on kesään 2012 keskittynyt pellavaan, tuohon ylelliseen materiaaliin joka henkii kesää, vapautta ja hillittyä luksusta. Kaupalle saapuu pellavaneulosta raikkaan valkoisena, kauniin mustikkana ja ihan hysteerisen kauniissa ruohonvihreässä. Mekkoja ja yläosia ja kuriositeettina aivan valtavan kaunis pärereppu. Ja turha sen enempää edes mainostaa varmaankaan, mutta koko Month of Sundaysin kesän mallisto sopii kuin unelma yhteen esim. Poola Katarynan puukorujen kanssa, Saana ja Ollin Yö Metsässä tekstiilien ja asusteiden keralle ja mikset samoin tein yhdistä Jenni Alavan pellavaista jakkua kokonaisuuteen?



Kyllä, kaupan kesä on hysteerisen kaunista ja ylellistä. On valtavan hienoa nähdä miten kaupan eri merkkien sangen erilaiset tyylit sulautuvat saumattomaksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Helmikuun kitsaat aukioloajat palaavat taas ruotuunsa 28.2. alkaen, jolloin on viljalti uutta ja kaunista framilla. Siihen saakka mennään enemmän tai vähemmän alella. Ale-tuotteita on jäljellä hajakokoja ja yksittäiskappaleita ja hinnat on poljettu tasasummiksi. Että ei kannata niitäkään missata..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti