torstai 9. helmikuuta 2012

Lisäale, kevään uutuuksia, ystävänpäivää.. Se on helmikuu kaupalla!

Huomenet! Tänään palataan talvilomalta kaupalle ja mukavasti alkanut putoilla uutta kevääksi jo. Nurmi Clothing pakkasi ensimmäisen osan tilausta jo Turkuun ja samoin tekivät Kaksitvå ja Poola Kataryna. Nurmelta voit plokata matkaasi ylellisen kauniin raitavan mekon, keväiseen seilorihenkeen, yhdistää siihen Poola Katarynan superkauniin korun ja sujauttaa messevän puhelimesi Kaksitvån suojakoteloon. Toisaalta voit aina myös olla retee ja hankkia kesäksi Kaksitvån banaanilaukun, rannelompsan tai ihan mitä tahansa!

Loput viime sesongin tuotteet saavat osakseen lisäalen ja hintoja pyöristellään tasaisiin summiin ettei tarvitse pikkuhilujen kanssa niin sätätä. Muutamia hajakokoja jäljellä Dustyn ylellisestä mallistosta, Second Chancen ihanista mekoista ja tunikoista (ja siks sanaks että vaikka viime sesonkia niin passaa aina vaan, klassisen kauniit vaatteet eivät koskaa mene pois muodista).


Alustavien lupausten myötä uskallan itsekin luvata, että helmikuun loppun mennessä Daniel Palillo, Dusty ja uusi merkki Terho saapuvat kaupalle. Terholta on tulossa hyperkauniita mekkoja ja paitoja, Dustylta miehille Turun parhaat ja kauneimmat vaatteet Palillon tarjonnan ollessa puolestaan taattua, hienoa ja jos uskallan sanoa hieman vaihtoehtoisempaa meininkiä.

Ja ystävänpäivänä kaupalla on pieni, lämminhenkinen iltama. Tarjolla skumppaa, ystävyyttä ja kreiseja tarjouksia. Kannattaa tulla paikalle ja olla fabuloituneena kaikesta!

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti