torstai 16. helmikuuta 2012

Coming today.. Daniel Palillo

Daniel Palillon kesä 2012 saapui juuri Turkuun ja on kaupalla hetsillään kolmen jälkeen. Ja jos joku on siistii täs kauppiaana olemises on tää hetki aina ku uudet kamat alkaa putoileen. Saatan olla henk.koht. toisenlainen kauppias ku monet mut mut mähän en ihan hurjan tarkkaan muista mitä mul aina tulee. Son hiukan niinku joulua aina vaan ku paketti tulee postist.

Sen enempiä jaappaamatta kerron vain Daniel Palillon saapuneen kulmille! Nyt vaan korvita kiinni ja kirmaten Kauppiaskadulle!

lauantai 11. helmikuuta 2012

Coming soon.. Month of Sundays

Suomen kesästä inspiraationsa ammentanut Month of Sundays jatkaa kaupan kevättä ja kesää muutaman viikon päästä. Mun tapa hehkuttaa kaikkea etukäteen on varmasti hiostavaa, mutta sellainen minä olen.

Month of Sundays on kesään 2012 keskittynyt pellavaan, tuohon ylelliseen materiaaliin joka henkii kesää, vapautta ja hillittyä luksusta. Kaupalle saapuu pellavaneulosta raikkaan valkoisena, kauniin mustikkana ja ihan hysteerisen kauniissa ruohonvihreässä. Mekkoja ja yläosia ja kuriositeettina aivan valtavan kaunis pärereppu. Ja turha sen enempää edes mainostaa varmaankaan, mutta koko Month of Sundaysin kesän mallisto sopii kuin unelma yhteen esim. Poola Katarynan puukorujen kanssa, Saana ja Ollin Yö Metsässä tekstiilien ja asusteiden keralle ja mikset samoin tein yhdistä Jenni Alavan pellavaista jakkua kokonaisuuteen?



Kyllä, kaupan kesä on hysteerisen kaunista ja ylellistä. On valtavan hienoa nähdä miten kaupan eri merkkien sangen erilaiset tyylit sulautuvat saumattomaksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Helmikuun kitsaat aukioloajat palaavat taas ruotuunsa 28.2. alkaen, jolloin on viljalti uutta ja kaunista framilla. Siihen saakka mennään enemmän tai vähemmän alella. Ale-tuotteita on jäljellä hajakokoja ja yksittäiskappaleita ja hinnat on poljettu tasasummiksi. Että ei kannata niitäkään missata..

perjantai 10. helmikuuta 2012

Coming soon.. Jenni Alava

Jenni Alavan häkellyttävän kauniit neuleet ja pellavat tekevät tuloaan kaupalle juuri pian.


Lighthouse Daughters-mallistosta nappaan framille nyt kaksi vaatetta, Sanilan ja Hailuodon. Mä en ole millään auktoriteetilla varustettu et voisin alkaa käskyttämään ihmisiä, mutta en usko et kauniimpaa hääpukua tulee ihan heti vastaan kui Hailuoto. Jos olet siis jättämässä neitiyttä ja astumassa rouvuuteen suosittelen harkitsemaan kaunistakin kauniimpaa hääpukua ylle tähän suureen hetkeen.

torstai 9. helmikuuta 2012

Lisäale, kevään uutuuksia, ystävänpäivää.. Se on helmikuu kaupalla!

Huomenet! Tänään palataan talvilomalta kaupalle ja mukavasti alkanut putoilla uutta kevääksi jo. Nurmi Clothing pakkasi ensimmäisen osan tilausta jo Turkuun ja samoin tekivät Kaksitvå ja Poola Kataryna. Nurmelta voit plokata matkaasi ylellisen kauniin raitavan mekon, keväiseen seilorihenkeen, yhdistää siihen Poola Katarynan superkauniin korun ja sujauttaa messevän puhelimesi Kaksitvån suojakoteloon. Toisaalta voit aina myös olla retee ja hankkia kesäksi Kaksitvån banaanilaukun, rannelompsan tai ihan mitä tahansa!

Loput viime sesongin tuotteet saavat osakseen lisäalen ja hintoja pyöristellään tasaisiin summiin ettei tarvitse pikkuhilujen kanssa niin sätätä. Muutamia hajakokoja jäljellä Dustyn ylellisestä mallistosta, Second Chancen ihanista mekoista ja tunikoista (ja siks sanaks että vaikka viime sesonkia niin passaa aina vaan, klassisen kauniit vaatteet eivät koskaa mene pois muodista).


Alustavien lupausten myötä uskallan itsekin luvata, että helmikuun loppun mennessä Daniel Palillo, Dusty ja uusi merkki Terho saapuvat kaupalle. Terholta on tulossa hyperkauniita mekkoja ja paitoja, Dustylta miehille Turun parhaat ja kauneimmat vaatteet Palillon tarjonnan ollessa puolestaan taattua, hienoa ja jos uskallan sanoa hieman vaihtoehtoisempaa meininkiä.

Ja ystävänpäivänä kaupalla on pieni, lämminhenkinen iltama. Tarjolla skumppaa, ystävyyttä ja kreiseja tarjouksia. Kannattaa tulla paikalle ja olla fabuloituneena kaikesta!

Palaillaan!