torstai 13. lokakuuta 2011

Syksyä ja orastavaa talvea


Kipakka tuuli on jo alkanut leyhyttelemään kauppamme ovesta sisään. J.A.J.-tuotteen ihanat Cousteau-pipot ovat jo liki loppuneet, muutama musta jäljellä ja punaisia ei enää lain. Mutta no worries uusi satsi on jo tilattu ja tullee parin viikon sisään. J.A.J.-tuote on raisiolainen neulefirma ja pipot ovat 100% villaa, 30 konepesun kestävää Superwashia. Ja itse 7 vuotta omaa punaistani käyttäneenä voin vilpittömästi suositella tätä myssyä pitämään koleus tiessään. 

Yllä on kuva piposta omassansa ja alla puolestaan vinkkiä miten kauniisti pipon voi asustaa omassa käytössä.


Ja koska seilorit ovat aina olleet lähellä sydäntä tässä osoitteessa on varmaan paikallaan kertoa, että olemme myös kohtsillään saamassa ylen hienoja ankkuri-koruja. Ankkurit on käsin takonut fiskarsilainen seppä ja siinäkin mielessä tietysti uniikkeja. Palajan asiaan jahka postiluukku kolahtaa.


Turkulainen rouva puolestaan on neulonut tavan villasukkia ja lapasia meille. Varasto on kokonaisuudessaan esillä ja uutta tulee sitä mukaa kun rouva saa langat pääteltyä ja sukat höyrytettyä. Ja samassa villavassa hengessä mainitaan vielä KaksiTvån mieltsit neuletuotteet; leggingsit, housut, säärystimet, huivit ja kaulurit joissa on elämän riemua ja kokemuksesta voin kertoa; hurjan hyvä ja lämmin olla. Yllä kuvatut housut ovat pysyneet jalassa aikakin hyvin ottaen huomioon niiden (minun mittapuussani) liki psykedeelisen kirjava värimaailma. Mut suosittelen vilpittömästi.

Syksy saa ja ilma on Turussa just nyt äärest kaunis. Hiukan on vilpas mutta aurinkoista ja kaunista.

Eilinen toi mukanaan suru-uutisen ja tänään on edessä ikävä ja raskas hetki.

R.I.P. Quru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti